Vill du bli medlem i Huskatten? Genom ett medlemskap i föreningen stödjer du hemlösa katter i Västerås med omnejd!

Eftersom arbetet inom Huskatten sker på ideell basis är föreningen beroende av gåvor och medlemsavgifter. Bli medlem du också!

Hur blir jag medlem?

Medlemsavgiften är 250:-/år för enskild medlem och 300:-/år för hel familj och sätts in på PG 33 20 75-1. På talongen skriver du att det gäller medlemsavgift. För att bli familjemedlem krävs att hela familjen är mantalsskriven på samma adress. Om du betalar för hel familj så skriver du även familjemedlemmarnas namn (förnamn räcker). Glöm inte att skriva ditt namn och adress.

Har du tillgång till en dator? Då kanske du kan bli sk e-medlem? Det innebär att du kan ta emot Medlemsblad och annan information via e-post. Då kan vi lägga mer pengar på kissarna istället för på porto, kuvert mm. Som e-medlem får du också ibland lite annan information, sådant som vi inte kan trycka upp och skicka till alla.

Vad får jag som medlem?

Som medlem får du ett medlemsblad hemsänt till dig två gånger per år. Där berättar vi lite om vad som händer hos oss - små och stora vardagshändelser som inte får plats i verksamhetsberättelsen.

Då vi är medlemmar i Svenska Djurskyddsföreningen får du, genom dem, tidningen DJURENS VÄRLD fyra gånger/år.

När medlemsavgiften kommit in på vårt konto får du ett välkomstbrev och senaste Medlemsbladet.

Välkommen som medlem i Huskatten Västerås!

Om du betalar in medlemsavg för någon annan: tänk på att du på inbetalningskortet/talongen anger namn, adress mm till den som skall bli medlem!