Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 

 

Tor försvann för 1 v sedan (v 32). Han gick ut som vanligt men har inte kommit hem. Vi bor i Hökåsen.

Han är öronmärkt, gråspräcklig och en ganska stor hankatt. Är inte speciellt rädd av sig.

tfn nr till mig 070- 62 96 924

Mvh
/Pia och Peter Lin

 


Vår honkatt Lisa försvann från Krakas väg (Irsta) i Västerås fredag 17/7.Lisa är kastrerad, öronmärkt och registrerad hos SSK.

Lisa är social men kan också vara skygg, speciellt utomhus. Hon är 12 år gammal och har varit innekatt i hela sitt liv, tills vi flyttade till Irsta för en månad sedan.
Hon har inget halsband. Lisa är liten och lätt.

Hälsningar Alexandra Major
073 -542 84 24

 

Hej.

Vår Nisse har varit bort drygt en månad från Karlfeldtsgatan, Nordanby. Han är duktig på att ta bort sitt halsband så det kan vara borta.
Han brukar vara borta längre tider så vi är egentligen inte så oroliga men det kan ju vara så att ni fått in honom. Nisse är kastrerad, id-märkt med tatuering i örat och registrerad

Mvh Johan och Jeanette
0707-16 68 83/0736-28 52 35