Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 

 

Någon som sett Millan? 29/9 var senast vi såg henne Hon bor på Tackjärnsgatan, Bäckby.  Hon är otroligt social, hon följer med de flesta hem. Hon har ett blågrönt /turkost halsband.
Har ni sett henne?  Hon är dräktig, ej idmärkt.

Fick ett meddelande om att någon sett ett inlägg där någon sett Millan sitta fast med halsbandet och därför har tagit hem henne. Denne person ska bo på Bäckby.

Kontakta gärna mig! Vi vill ha hem henne🙏🏼

Mobilnr: 073-20 70 711

Med vänlig hälsning

/Hannah

 

Hej!

Vår katt försvann i lördags 26/9. Han heter Zipper och är svart-vit i färgen, han är hemmahörande i Vittinge. Hans huvud är helt svart men ovanför vänster öga har han oftast 1 vitt morrhår och ovanför höger öga ungefär 4-5 vita morrhår. Han är kastrerad och id-märkt med T785R

Han har ganska lång svans. På vänster bakben är det en längre svart rand som går ner på baktassen jämfört med höger baktass som är helt vit som en strumpa.
    
 Mitt nummer är 073-97 40 918
/Rebecka

 

Vår hankatt Bill har varit borta sedan 25e juli. Han bor på en gård strax utanför Irsta och han försvann strax utanför Irsta.
Han är ett år, kastrerad, id-märkt och registrerad.

Bill är mycket social och pratglad.

Mobilnr 070-62 91 826
/Frida Magnusson

 

Hej

Vår Raffe försvann 21/5-2020 från  Björntrådsvägen, Skälby, Västerås  Han och brorsan gick ut vid 21.30 på kvällen. Han är kastrerad 11/5-2020, ej id märkt.
Han är väldigt skygg mot främmande människor. Även rädd för bilar och ljud.

Hälsningar Pia 0767-982529

 

Hej.

Vår katt Lovis försvann i fredags den 4/9-20 från vår lägenhet på Klockartorpsgatan 44D Västerås.

Hon är kastrerad, har tatuering i ena örat och hon ska vara registrerad. Hon är helgrå med en liten vit fläck på bröstet under hackan.  Hon är lite skygg.

Jag finns på 070-66 66 692 dygnet runt.

Tack på förhand.

Mvh Jenny