Har din katt sprungit bort? Hos oss kan du efterlysa din katt, det är bara att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. OBS! Endast när det gäller mejl angående efterlysningar.

Övriga frågor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Vill helst att ni skickar bilder i JPEG format, ej PDF. När det gäller bilder så skicka bilder/bilderna som en bifogad fil.

Vi behöver veta:

När försvann katten?

Var försvann den?

Vad är det för kön på den?

Är den kastrerad, id-märkt och registrerad?

Är den social eller skygg?

Helst vill vi ha en bild, men om du inte har det så måste du beskriva katten mycket noga. Det räcker inte med t ex svart-vit, utan vi måste få veta var och hur färger och teckningar sitter.

Vi är tacksamma om du kontaktar webmaster om/när katten kommer hem igen.

Efterlysningen ligger kvar under två månader, därefter tas den automatiskt bort. Vill du ha efterlysningen kvar efter de två månaderna så måste du meddela webmaster detta.

OBS! Glöm inte att ange telefonnummer i efterlysningen!


 


Min katt Hugo har smitit ut när jag flyttade i måndags(30/8). Jag flyttade från Klockartorpsgatan till Svarvargatan 3E, Malmaberg Han har varit borta sedan dess och vi har letat timvis varje dag och jag är helt förkrossad då han fattas mig.

Hugo är en hane på 13 år. Han är stor och gråspräcklig med inslag av vitt. Hans kännetecknas genom att hans högra framben är helt vitt. Han är kastrerad.
 
Ni kan nå mig på nr 070-14 12 991

Med varma hälsningar

/Jenny

 

 

Vår fina katt Simba är försvunnen sedan söndagen den 23/8. Simba är sned i huvudet när han går. Han är opererad i örat och äter fortfarande medicin,
som han nu inte fått på flera dagar.

 Han svans ligger mot ryggen när han är glad. Simba bor i Irsta på Lokesväg. Han brukar inte vara skygg. Han är kastrerad, märkt i örat och registrerad i SKK.       

          
Anette Mellberg 0739-18 67 55

 

Jag behöver verkligen er hjälp, min älskade bondkatt Milo sprang bort inatt (natten till den 8e) från Bygatan 20 i Västerås. Han är en grå hane kastrerad men inte chippad.
Snälla hjälp mig om han kanske hamnar hos er.

Mitt nummer är: 0736-89 76 17
/Marah

 

 Hej, vår nya katt Allis har sprungit bort på Malmabergsgatan 52,  Malmaberg/Freja området, igårkväll 26/7. Hon är svart och lite vit och en väldigt liten katt, hon är 10 år gammal. 
Vi vet att hon är kastrerad och tror hon är idmärkt för länge sedan. Hon är skygg

Vi är oroliga för vi nyss tog över henne, hon var utekatt hos gamla ägaren men vi har haft henne inne då hon är ny här ( 4 dagar)

Ser ni henne får ni gärna skriva på Messenger eller kontakta mig på 0737-47 29 01

/Jocke