Genom ett medlemskap i föreningen stödjer du hemlösa katter i Västerås med omnejd. Eftersom arbetet inom Huskatten sker på ideell basis är föreningen beroende av gåvor och medlemsavgifter. Bli medlem du också!

Hur blir jag medlem?

Medlemsavgiften är 250:-/år för enskild medlem och 300:-/år för hel familj och sätts in på PG 33 20 75-1. På talongen eller i meddelande skriver du att det gäller medlemsavgift och ditt namn och adress. För att bli familjemedlem krävs att hela familjen är mantalsskriven på samma adress. Om du betalar för hel familj så skriver du även familjemedlemmarnas namn (förnamn räcker). 

Om du betalar in medlemsavg för någon annan: tänk på att du på inbetalningskortet/talongen anger namn, adress mm till den som skall bli medlem!

Har du en e-postadress? Bli e-medlem!
Då det är kostsamt att göra utskick i pappersform ser vi gärna att man anmäler sin e-postadress. Då kan vi lägga mer pengar på kissarna istället för på porto, kuvert etc. Som e-medlen kan också få lite annan information som vi inte kan trycka upp och skicka till alla. Ange en e-postadress när du betalar din medlemsavgift, eller kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vad får jag som medlem?

Som medlem får du ett medlemsblad sänt till dig två gånger per år. Där berättar vi lite om vad som händer hos oss - små och stora vardagshändelser som inte får plats i verksamhetsberättelsen. När medlemsavgiften kommit in på vårt konto får du ett välkomstbrev och senaste Medlemsbladet.

Då vi är medlemmar i Svenska Djurskyddsföreningen får du, genom dem, tidningen DJURENS VÄRLD fyra gånger/år.