Vi tar tacksamt emot gåvor, stora som små. För att driva verksamheten behövs både ekonomiska gåvor, men även saker eller mat till katterna behövs. Här nedan hittar du olika sätt att bidra till vår viktiga verksamhet - att hjälpa katter i nöd.


Skänk en slant

Sätt in valfritt belopp på vårt Plusgiro-konto eller swisha en slant. Märk med "Gåva" så att vi vet att det är detta som avses. 

Plusgiro: 33 20 75 - 1
Swish: 123 571 93 80


Tigers och Apollos minneskonto

Våra älskade medarbetare Tiger och Apollo levde med oss från december 2003 tills de, av ålder, inte orkade längre. 2014 fick dessa båda högt älskade kissar gå över Regnbågsbron. Tiger och Apollo ”fann” varandra hos oss och de blev oskiljaktiga. Förutom att de älskade varandra högt så älskade de också andra kissar, alldeles särskilt kattungar. Om kattungarna dessutom var moderlösa så tog våra pojkar hand om dem. De lät dem komma och ligga vid en varm, mjuk kattmage, de tvättade och uppfostrade dem på rätt sätt, så som en katt skall fostras. Det enda vi behövde göra var att stödmata. Tack vare Tiger och Apollo har många, många kattungar överlevt!

Vi skrev på facebook när våra älskade pojkar inte fanns mer och underbara människor började skicka in ekonomiska minnesgåvor. Ett särskilt vykort med Tiger och Apollo som motiv trycktes upp av en anonym gåvogivare. Vykorten kostar 5:-/st.

Vi har beslutat öppna ett särskilt konto, ”Tigers och Apollos minneskonto”. De pengar som kommer in på detta konto samt de pengar som kommer in av försäljningen av det speciella vykortet, kommer endast att användas till särskilt kostnadskrävande veterinärkostnader. Sådana som vi annars inte hade haft råd med. Med din hjälp så kommer alltså Tiger och Apollo att även i fortsättningen kunna rädda liv!


Märk din gåva med ”Tigers och Apollos minneskonto”
Plusgiro: 33 20 75 - 1
Swish: 123 571 93 80 
 

Redovisning ”Tigers och Apollos minneskonto”

2021 Gåvor Uttag Katt
Januari 0 0  
Februari 3 250 0  
Mars 1 400 0  
April 15 030 19 220 Samantha
Maj 500 2 025 Samantha
Juni 200 0  
Juli 500 7 938 Charlie
Augusti 1 250 0  
September 3 425 0  
Oktober 11 456 3 550 Alba
November 6 740 10 925 Beppe
December   16 014 Cindy


Saldo på konto:   9 200 kr
(Beräknat från start 2014, t.o.m. 2021-12-06)


Månadsgivare

Att vara månadsgivare innebär att man betalar in en summa varje månad till katterna. Månadsgivarna får sitt namn publicerat här på hemsidan (om du inte vill att ditt namn publiceras, kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).

Du kan inte bli månadsgivare åt en särskilt katt, detta eftersom de ganska snart flyttar till sina hem. Man är därför månadsgivare för samtliga innevarande katter. Vill du bli månadsgivare för katterna betalar du in en summa och märker din betalning med "Månadsgivare".

Vi sänder ett varmt tack till nedanstående månadsgivare:

Berit Berglund, Västerås
Maj Blomberg med familj, Västerås
Elin Byström, Västerås
Pia Canazza, Västerås
Peter Johansson, Västerås
Ewa Palo, Västerås
Barbro Pettersson, Västerås


Skänk mat eller saker till katterna

Vill du skänka mat eller saker till katterna såsom klätterställning, transportbur, leksaker eller annat? På grund av smittorisker tar vi enbart emot oöppnad mat. Vad gäller klätterställningar, transportbur osv ska de vara oanvända alternativt kunna göras helt rena innan de kommer till oss.

Önskelista: 

  • Avmaskningsmedel Milbemax (både kattunge och vuxen)
  • Fortiflora
  • Kattmat
  • Kattmjölk
  • Kattungemat (blöt- och torrfoder)
  • Klumpbildande och dammfri kattsand
  • Vita C5-kuvert
  • Ohålat A4-papper
  • Frimärken

Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så avtalar vi tid för att ta emot din gåva. Vi har även korg uppställd på ICA Maxi Hälla där du kan lägga kattmat och liknande.


Till minne av

När någon gått bort kan man i dödsannonsen skriva att den avlidne kan hedras genom att en gåva skänks till en förening eller organisation. För att stödja Huskatten Västerås kan man exempelvis skriva:
"Enligt X:s önskan, stöd gärna Huskatten. Pg 33 20 75 -1" eller
"Istället för blommor, tänk på Huskatten. Pg 33 20 75 -1".

Dödsboet eller begravningsbyrån får sedan ett dokument från oss, där vi skriver att en gåva överlämnats till oss från XX (namnen på de som skänkt en gåva) till minne av den avlidne. Det händer att vi får in minnesgåvor efter begravningen och om inget annat gjorts upp brukar vi därför vänta någon vecka med att skicka dokumentet. Om dödsboet önskar få dokumentet till minnesstunden efter begravningen skiver vi ut det som inkommit fram till denna punkt. Om möjligt önskar vi att dödsboet kontaktar oss innan så att vi kan få namn och adress till den som ska ha minnesdokumentet.