Gåvokort

I samband med bröllop, födelsedag eller högtid kan du istället för present skänka en gåva till Huskatten Västerås. Vi har tagit fram olika gåvokort med beloppen 100, 200 och 500 kronor. Bilden nedan visar motiv på kortet. På korten står texten "Huskatten tackar varmt för gåvan (och vilket belopp) som gör att vi kan hjälpa fler vanvårdade och hemlösa kissar till nya livslånga hem."


Kalender 2023

Årets kalender finns nu till försäljning. Precis som tidigare år är kalendern fylld av bilder på katter som under året har funnits hos oss på Huskatten. Kalendern kostar 120 kr/st och kommer att kunna köpas på flertalet platser i Västerås - vi återkommer med var. 

Kalendern finns givetvis även att köpa hos oss. Betala kontant eller med swish: 123 571 93 80
Du kan även få den skickad till dig mot portoavgift, maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer detaljer.


Vykort

Genom att köpa Huskattens Vykort hjälper du till att förse mellan 100-150 hemlösa katter med tak över huvudet, mat och veterinärkostnader under det kommande året. Intäkterna går oavkortat till katterna.

Vykorten kostar 5:-/st och kan köpas på Huskatten. Betala kontant eller med swish: 123 571 93 80