Katterna som flyttat från Huskatten har alla fått nya liv, i nya hem, med nya familjer.
Här kommer lite bilder och berättelser om katternas nya vardag

Om ni vill lägga in en bild och text på en katt som du köpt på Huskatten Västerås, så maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Hej!

Sessan flyttade till oss i slutet av mars. Hon intog vårt hus direkt. Efter tre veckor kunde vi låta henne gå ut vilket hon tycker mycket om.

Det tog inte lång tid förrän hon fångade sin första sork! Nu lever hon ett lantliv men har förstås flera älsklingsplatser att sova på.

Det är en fantastisk katt. Jag och min man är mycket glada i denna fina katt😊


Med vänlig hälsning/Annika

 

 

Vår fina Saga mår utmärkt och har nu snart bott hos oss i ett år. Hon är både ute och inne numera och är så gosig och populär bland grannarna.

 

/Emma

 

 

Hej. 

En liten hälsning från Muffins. Hon och Lucke fann varandra på en gång ❤️
 

Dom leker så mattorna flyger omkring och när man blir ött ligger dom gärna tillsammans, nära, nära ❤️❤️

 

Lovisa, kallas Lisa nu. Kom hem till oss 2 veckor sedan, vilken underbar varelse .

Tack att ni finns.

Lisa med familj!!

 

 

Hejsan Svejsan.

Jag har nu bott hos min familj i hela 10 år !! Tänk vad tiden går fort. Mamma kallar mig bebis fortfarande och vet ni vad ? Jag fyller 11 år i år :-) precis i november någon dag iaf i november, eftersom mamma är osäker så blir det grattispussar varje, dag hela november.

Dom är dryga men jag älskar det. Självklart är jag familjens mittpunkt ❤ har alltid varit och kommer alltid vara ❤ Många kramar från en go gubbe. Ursäkta att det kom upp en bild på något skit, min mamma är klåfingrig xD