Hej!
Lovan här :)

Jag vill bara berätta att jag bor hos min nya mamma Sirpa på Klockartorpet.

När jag flyttade hit var jag jätterädd och gömde mig fyra timmar under badkaret. Mamma lät mig vara ifred och bestämma takten helt och hållet. Inom samma dag åt jag mat, gick på toa och satt i mammas knä och spann. Vi pratade om framtiden och jag fick veta att vi ska bo ihop resten av livet.

Undersökte mitt nya hem med stor nyfikenhet och hittade mina favoritplatser. En är hos mamma i sängen, när hon skall sova. Vi har jättemycket att prata om på kvällen. Jag spinner så det sprakar.

Jag möter henne i hallen, när hon kommer från jobbet. Mamma berättar alltid vart hon ska och när hon kommer hem. Då vet jag och känner mig trygg.

Hon säger tre ord jätteofta till mig, med en sån mysig röst som får mig att må så himla bra...Jag älskar dig, säger hon.

Sedan berättar hon om att vi skall bo i våran stora husvagn på Öland i sommar, det låter spännande. Mammas händer är så mjuka och kärleksfulla, får mig lugn och trygg.

Jag har min egen klätter/klöspelare som jag älskar. Leksaker som jag skickar iväg med tassarna och springer efter. Godis serveras på översta avsatsen av pelaren varje dag.

När mamma badar badkar, är jag jättenyfiken.Hon skrattar åt mig och säger att jag kommer trilla i en dag i vattnet hos henne:) Kanske blir en badkatt, vem vet:)

Sen har jag en kompis som jag tittar på igenom glaset i terrariet. Hon heter Gumman och är en stor hårig fågelspindel. Jag brukar stå på bakbenen och titta in när Gumman går omkring där innanför.

Mamma säger att hon inte är farlig. Bara vacker, precis som jag.

Jag har det bra ska ni veta:) Det var menat att mitt och mammas liv skulle korsas.Vi är redan ett och inget skall få isär oss.

Mamma tycker att mitt namn är jättefint Lovan. Ibland kallar hon mig för Busan och Skruttan, eller Mammas Älskling:)

Myskramar och nospussar från Lovan och mamma Sirpa