Hej, jag heter Milou och bodde hos er till det att nuvarande husse hämtade mig den 19 oktober.

Min husse tyckte att jag skulle skriva några rader och berätta om hur jag har det men först ett tack för att ni tog hand om mig.

De två första dagarna var jag lite reserverad, jag låg mest i den kattsäng som jag fick med mig från er.

Jag hade ingen matlust och husse tyckte att jag var mager så han kom med kattgodis och vispad grädde de första dagarna men nu äter jag och har provat flera sorter men jag har fastnat för Purina och så gillar jag kattmjölk.

Nu har jag blivit mer hemtam, sängen som jag fick med mig är borta. På dagarna ligger jag mycket i transportväskan (husse har en baktanke att jag skall bli van vid den). Jag har klöspelare och en pelare med ett krypin samt en hylla som sitter på fönsterbrädan. Där kan jag ligga och ha koll på vad som sker. Vi bor sex trappor upp så husse har beställt nät till balkongen.

Annars ligger jag mycket i husses knä och på nätterna ligger jag i hans säng, jag växlar med att ligga på hans arm och vid hans fötter.

Han kelar mycket med mig och så håller han på med mina tassar, han försöker att vänja mig inför kommande kloklippning.

Vi är hundvakt varje söndagskväll åt en liten hund som heter Truls. Vi hade träning ett par gånger innan söndagen, men det var inga problem. Jag sa åt hunden en gång, att en meters frizon gäller och det fungerar. Han är lite svartsjuk när jag ligger i husses knä och han får ligga på fotpallen.

Detta var lite om mitt nya liv. Nästa projekt blir att vi skall hälsa på en av husses döttrar. Hon har en Ragdoll och en Main Coon.

Ja, detta var lite om min nya fas i tillvaron, vi blir nog bra kompisar min nya husse och jag.

Hälsningar från Milou (Mille)