TINGA  KATT

Du måste vara minst 20 år och kunna visa upp giltig, svensk legitimation. Om Du är 75 år, eller äldre, måste du ha med dig en anhörig eller vän som är max 60 år fyllda. Denne måste också kunna uppvisa giltig legitimation. Om du är invandrare så ska du kunna uppvisa permanent uppehållstillstånd.

När du hittat ”din” kisse så tingar du den. Det betyder att du betalar 500:-/katt i handpenning och att vi samtidigt avtalar tid när du ska hämta hem din nya familjemedlem. Detta måste ske inom en vecka, eftersom det annars blir en form av inackordering - vilket vi inte har.

Kattungar kan tingas ca en vecka efter att de varit hos veterinären, blivit undersöka och fått sina första vaccinationer. Detta sker när ungarna är ca 8 veckor.  

När du tingar en katt så får du en rabattkupong/katt på 100:- på XL Zoo.

Sedan går du hem och förbereder ditt hem för din nya familjemedlem. Samtidigt får du några dagar på dig för att tänka över om du verkligen vill, kan och har råd att ha katt. Detta för att  eliminera risken för impulsköp och för att katter inte skall tvingas komma tillbaka till oss.

Genast när du tingat en kisse så startar en administrativ process hos oss. Vi måste bl a meddela en del organisationer och personer att kissen är tingad. Om du sedan ångrar dig, av någon anledning, så kan vi därför inte betala tillbaka de 500:-/katt som du betalat i handpenning.
 

Vid betalning går det att antingen betala kontant eller swisha

 

 

Swishnr 123 571 93 80