LORENZO född ca: 2018 kastrerad, öron-och chipmärkt.

Lorenzo är väldigt kelig och go. Han är en stilig, stolt, snäll högbent kille. Han finns i jourhem då han var så ledsen på katthemmet.
I jourhemmet tittar han så vädjande på jourhemshusse då han sitter vid ytterdörren men tyvärr där kan han inte få gå ut.


Han söker ett hem där det är tryggt att få gå ut, gärna på landet. Han skulle nog trivas bäst som ensamkatt.

 

 

Bianca Född 2016 och Bernard 2017. Kastrerade, öron-och chipmärkta.

De här gosiga kissarna kom till oss 2019 tillsammans med sina 6 nyfödda bebisar, då deras ägare avlidit. De var som ett gift par som turades om att ligga hos bebisarna. Bernard var också med och tvättade de små. Han var en stolt pappa och Bianca var en duktig förstföderska.

Deras bebisar flyttade då de var drygt 3 månader och strax därefter fick Bernard och Bianca ett gemensamt hem. Nu har de kommit åter till oss, då Bianca söker ett lite lugnare hem. Hon blir lite stressad av många barn och livliga lekar. De söker ett nytt hem tillsammans med utemöjligheter. Bernard och Bianca finns i jourhem.

 

 

SIGGE Född 2013. Kastrerad, öron-och chipmärkt. SALLE Född 2013 Kastrerad, öron-och chipmärkt.

Dessa härliga mysiga killar söker ett hem tillsammans. De har tidigare varit innekatter och kom till oss då ägaren blev sjuk. De har inte bott med barn och skulle nog inte trivas med väldigt små barn. Större barn kan nog fungera fint.

De är lite blyga i början vid nya möten, men efter en stund kommer de försiktigt fram. De är ju så nyfikna. Rätt vad det är har man båda i knät om man sätter sig på golvet.  Ett lugnt hem skulle  nog passa dessa killar bäst.

  

Underkategorier