Nu har fina lilla Mita bott hemma hos mig i några månader och jag kunde inte ha funnit en mer passande missekompis! Hon är otroligt kelsjuk, kärleksfull, försiktig och fin i sättet. Hon vill alltid vara nära och följer mig vart jag än går i hemmet. Hon är dessutom pratglad och vi har livliga diskussioner dagligen! Är man tillräckligt duktig på att klia henne så kan man lyckas få en puss på handen.

Favoritsysslorna om dagarna, utöver ovan, är att tupplura tillsammans i soffan i alla möjliga ställningar, ligga mitt i vägen när jag pysslar med mina syprojekt, jaga hennes värsta fiende (fjädrar på ett snöre), som av någon anledning alltid återupplivas!? Och att få några mumsiga bitar Dreamies kattgodis. Leka farlig vakt-katt i fönstret för att hålla koll på fåglarna i trädet utanför är också ett måste!

Tavlan skaffade jag för att hylla Mita som den prinsessan hon för mig är, och lite som en kul grej..

Jag är oerhört tacksam över att jag fått förtroendet att ge henne ett fint liv. Hon är min älskade livspartner och bästa vän. Jag tror och hoppas att hon är nöjd med mig också! Jag kommer göra allt jag kan för att hålla henne lycklig och i god hälsa den tiden kattgudarna ger henne i jordelivet. <3

Tack, tack, tack, tack!

/Ninni Koski & Mita