Det började med lite flämt och jam i bilen men så fort vi kom hem så gick han ett varv på nedervåningen, sen barrikaderade han sig i gästrummet hela dagen. Han fick mat, vatten och toa därinne för att ha ett litet utrymme att vänja sig vid. Vi pratade och lekte med honom men sen fick han även vara själv en del och han sov mycket. Andra dagen var han supermodig och tog sig ut ur rummet, han visade även att han ville ta sin toa på vår toa. Så jag fick komma älgandes med den och så fort jag ställde ner den så hoppade han i och började krafsa. Jätteroligt! 
 
Allt har gått toppen! Från att från början vara livrädd för vår trappa så är det nu hans bästis, där hänger han och har överblick när vi stökar på nedervåningen. Han ser ut som han aldrig har sett en tv! Så söt när han undrar vad sjutton alla de där människorna gör i vårt tv-rum? 
 
Vi har introducerat honom för mina föräldrar och han älskar dem! De var verkligen favoriter direkt. Kanske har äldre personer varit snälla med honom när han varit ute? 
 
Nåväl, summa summarum så är det en glad och go kille som bor här hemma. Det enda som är svårt är namnet. Han var ju en Sky som blev en Svante men så fort han kom hit så kände vi att han är ingen Svante - snarare en Baloo, men det var så svårt att säga. Nu funderar vi på Tusse. Men vi måste nog fundera lite till. 
 
Massa kramar från kissen och hela familjen!