Hälsning från Milky och Moa:
Nu har det gått några veckor sedan vi lämnade katthemmet och flyttade till vårt nya för-alltid-hem. Vi har gjort oss hemmastadda med vår nya matte och husse och det finns inte en vrå som inte är undersökt i huset. Till en början var vi lite rädda för plötsliga ljud, men nu vet vi att tvättmaskinen, torktumlaren och badrumsfläkten inte alls är farliga - vi hjälper t.o.m. matte när det hon går ner i tvättstugan - då ligger vi på strykbrädan och ser till så att allt funkar som det ska, trots att det låter om maskinerna. Vi har bestämt oss för att godkänna nya mamma och pappa. ❤ /M&M
 
 
Från matte och husse:
Milky är den som bestämmer men trots sin storlek är hon världens fegaste när det kommer nya människor - då försvinner hon som ett spjut under sängen - sedan kommer hon fram efter en stund och kikar om det är några godkända gäster som hon kan tänkas hälsa på. Moa (numera Selma) gillar när det kommer folk och hon är gärna med och blir klappad och kliad då. Dreamy-godis är naturligtvis en stor favorit, för att inte tala om godis-sticksen, då får man passa fingrarna för då är det blodigt allvar!
 
På nätterna har vi följande procedur med Milky när hon väcker oss 1 gång i timmen genom att:
1. jama och lägga leksaker i sängen.
2. trampa på oss.
3. buffa i ansiktet.
4. ta en tugga av någon utstickande kroppsdel, hand, fot eller ben.
5. peta i ansiktet eller på näsan med tassen.
 
Har man inte vaknat av något av detta så vaknar man garanterat av hennes höga spinnande för oss - en mycket speciell dam, som verkar trivas i allra högsta grad.
Selma har hittills inte tagit för sig lika mycket av utrymmet utan har hållit en lite lägre profil än Milky, men i helgen så hände det mest fantastiska som de väntat på sedan de flyttade in - ytterdörren öppnades och de fick gå ut PÅ RIKTIGT - utan sele! Båda damerna blev överlyckliga och undersökte varenda kvadratcentimeter av trädgården och de sprang in och ut hela tiden och kollade så att vi fanns kvar. Selma blev som en ny katt och kommer och pratar med oss och stryker sig på benen, nästan som att visa sin tacksamhet, så det kändes helt rätt i hjärtat att även få se henne blomma ut och trivas med livet hos oss. 
 
Det känns som att vi är på rätt väg. Vi gör vårt allra bästa för att dessa damer ska få ett fint och harmoniskt liv tillsammans.
 
Kram från Milky, Selma, Ulrica och Glenn